Aquí trobareu totes les novetats sobre el nostre hotel:

Hotel Samba seu de la demostració del projecte d'investigació centrat en el cicle tancat de l'aigua - demEAUmed

L'objectiu del projecte europeu demEAUmed és demostrar i promoure tecnologies innovadores per aconseguir un cicle de l'aigua òptim i segur a instal·lacions turístiques de la zona Euro-Mediterrània i involucrar a representants de la indústria, grups d'interès, centres d'investigació, responsables polítics i diversos experts tècnics i científics de diferents països d'Europa.

Ver detalles

Preparem les nostres instal·lacions per als professionals del ciclisme

L'hotel Samba de Lloret de Mar adapta les seves instal·lacions per a millorar els serveis que oferim al mercat esportiu, prestant especial atenció als professionals del ciclisme. L'hotel habilita una zona per netejar, mantenir, reparar i aparcar les bicicletes i per a que els esportistes i els membres dels seus equips disfrutin de totes les comoditats per al bon desenvolupament de la seva activitat.

Ver detalles

Ens visiten professionals del sector informàtic

L'Hotel Samba de Lloret de Mar acull diversos grups de professionals del sector informàtic i científic amb l'objectiu de visitar centres d'investigació com el Sincrotró Alba i el centre de supercomputació Marenostrum, el museu de computació de la Universitat Politècnica de Catalunya i l'empresa de solucions informàtiques integrals Grup Sistemes Informàtics de Girona.

Ver detalles

Visita a la granja agropequària Mas Bes

L'hotel Samba de Lloret de Mar participa en el programa europeu de subvencions per al sector agrari organitzant visites per a grups de professionals a la granja Mas Bes de Salitja a Vilobí d'Onyar i MercaGirona. Aquest mes de febrer han visitat la granja un grup de professors de Polonesos amb l'objectiu d'intercambiar experiències i fomentar el networking entre professionals.

Ver detalles