Aquí trobareu totes les novetats sobre el nostre hotel:

SAMBA HOTELS VISITA ALIMENTARIA

Divendres, 29 d’abril de 2016, Lloret de Mar. Samba Hotels visita Alimentaria, el Saló d’Alimentació i Begudes de Barcelona, que enguany compleix 40 anys.

Ver detalles

SAMBA HOTELS PARTICIPA EN UNA JORNADA DE PREVENCIÓ D’INCENDIS

Dijous, 28 d’abril de 2016, Lloret de Mar. Una part de l’equip de Samba Hotels va participar el passat dimarts dia 26 d’abril en una jornada de prevenció i actuació en cas d’incendi a l’Hotel Samba de Lloret de Mar.

Ver detalles

SAMBA HOTELS CONTRIBUEIX A MILLORAR LA SOCIETAT I EL RESPECTE PEL MEDI AMBIENT

Dimarts, 09 de febrer de 2016. Samba Hotels col•labora amb Creu Roja com a Empresa Sòcia, compartint valors com el respecte pel medi ambient, la integració i la diversitat, donant suport a projectes de la Creu Roja per al desenvolupament humà, econòmic i social en col•lectius desfavorits de la nostra societat, i millorant condicions de vida en comunitats vulnerables.

Ver detalles

SAMBA Hotels participa a Fitur 2016

28 de gener de 2016, Lloret de Mar. SAMBA Hotels va estar present a l’última edició de la Fira Internacional de Turisme d’Espanya (FITUR 2016), celebrada del 20 al 24 de gener a Madrid, on va reunir-se amb col·laboradors del sector hoteler, viatges i turisme d’España i diversos països internacionals, establir noves relacions, explorar noves oportunitats i conèixer les tendències.

Ver detalles

L'Hotel Samba pioner en l'estalvi d'aigua

La UdG i el clúster Catalan Water Partnership fan un estudi pioner sobre el consum d’aigua en el sector turístic. Notícia apareguda a el diari El Punt Avui on s'explica que a l'Hotel Samba hi ha en marxa un projecte europeu amb una durada de tres anys (Dem EAU Med), liderat per ICRA, Leitat i Adasa, tots tres del CWP per provar noves tecnologies en l'estalvi de l'aigua.

Ver detalles